Afvalcontainer Huren Voor 10m3 Bouwafval Sloopafval Afsluitbaar 🔥 15 VERRASSENDE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zult merken dat dit economisch gunstig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Voor 10m3 Bouwafval Sloopafval Afsluitbaar

Kies bij het grootste grootste aanbod rolcontainers en koop de beste container voor je restvuil. Binnen de rest container werp je al de onrecyclebare vuil dat je niet extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in de rest container. Tevens omtrent PMD verdelen beschikken ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Die stromingen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Het is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal er telkens restvuil blijven zijn. Tracht deze afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afval heel veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In het restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen geen in de rest container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel vermeld goederen weer te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de container alsook hoe vaak de container geledigd container ontleegd dient zijn. U vindt je elke kosten op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Voor 10m3 Bouwafval Sloopafval Afsluitbaar:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Voor 10m3 Bouwafval Sloopafval Afsluitbaar

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen die maat het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je later niet voor nare onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Voor 10m3 Bouwafval Sloopafval Afsluitbaar

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je afval ook beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Voor 10m3 Bouwafval Sloopafval Afsluitbaar

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je container op het verlangde plek staan. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door het volume en gewicht veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het heel veel minder kracht dan glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er al één container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij het bak komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het bewerken doen we verschil tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet in de papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het papier exact erin past. Als de papieren al binnen het container zitten, krijgen zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip langs voor de container legen en de documenten plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kan jij het documenten in de container werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.