Afvalcontainer Huren Tynaarlo ✔️ 14 OPZIENBARENDE FEITJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Tynaarlo

Kies uit uit de grootste assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte container voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afval dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet binnen het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren hebben wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen welke in ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen mogen vaak apart ingezameld worden. Dat is verbeterd aangaande het milieu milieu en het geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Met vuil dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min toevallig overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil die je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel vermeld artikelen nogmaals te benutten waar dat kan.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de container container geledigd moet worden geraken. Je vindt ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen uit in de verbranding die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Tynaarlo:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Tynaarlo

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te schatten die omvang het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer lediging of regulier een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere bak betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Zo kom je achteraf niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Huren Tynaarlo

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook goed voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Tynaarlo

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw container bij het verlangde locatie staan. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval op onze dienst. Jij heeft de selectie uit één container van 240 liters en van 900 liter. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij hoe frequent ons de bak zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip bij voor de bak te legen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.