Afvalcontainer Huren Soest ☑️ 14 OPVALLENDE TIPS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel beperkt eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afval dus mogelijk eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Soest

Kies van de ruimste assortiment containers en bestel de ideale container voor je je restafval. Binnen het afvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten we de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromen welke binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromingen kunnen meestal apart verzameld zijn. Het is verbeterd voor het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil eveneens verdeelt, er zal er steeds restafval blijven voorkomen. Poog deze afvalstroompje heel minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afvalstoffen dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in het restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel vermeld producten opnieuw te gebruiken indien het mag.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container container geledigd dient worden. Jij vindt je alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Soest:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Soest

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te ramen die maat het beste bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Soest

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Soest

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat het is voor de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de volume en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de afval kiest je hoe vaak wij de container zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en bont glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies erin past. Wanneer het papieren al in de container zijn, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eens de zoveel tijdstip bij om de container te legen en het documenten plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak via de truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op transport gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.