Afvalcontainer Huren Sita Big Bag ᐅ 5 VREEMDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom zo beperkt mogelijk te behouden en je zal merken dat dit financieel gunstig is. Door afval heel veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Sita Big Bag

Kies bij het meest uitgebreide assortiment containers en koop het beste rolcontainer geschikt voor je restafval. In de rest restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis binnen het afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen bezitten wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk verzameld geraken. Het is goed betreffende het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal er telkens restvuil blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom zo minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Via afvalstoffen zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk restafval over. Binnen het container gooi je al het het niet-recyclebare vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld goederen nogmaals te benutten waar het mag.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container container geleegd moet worden. Je vindt je elke prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties vrij in de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Sita Big Bag:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Sita Big Bag

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten wat omvang het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo ben je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Sita Big Bag

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Sita Big Bag

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je container bij de verlangde locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door de volume en gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasverval bij ons. Jij heeft de selectie van één container van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij hoe vaak ons de container komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn bij een veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document precies doorheen past. Als het papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor het bak ledigen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je het documenten in de container gooien. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.