Afvalcontainer Huren Nijmegen 🔴 14 LUCRATIEVE TIPS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Nijmegen

Selecteer van het grootste grootste gamma containers en koop de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de container werp je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet in de het afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromingen welke binnen ondernemingen ontstaan. Die stromingen mogen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dit is goed aangaande het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal er steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog dit stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Met afval zo veel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet in het restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven producten opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van het afvalstroompje, de afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geledigd dient zijn. Je vindt ieder prijzen op de de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties los gedurende de verbranden die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Nijmegen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Nijmegen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat maat het goed bij je past? Pak dan even contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Nijmegen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval ook goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Huren Nijmegen

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren je container op het verlangde locatie staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de container geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel als wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het door de ruimte en ook massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie om glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we verschil onder wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt niemand ze nog in . Onze bestuurder arriveert eens tijd langs om het container ledigen en het documenten plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kun je de documenten in het container werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.