Afvalcontainer Huren Leek ᐅ 7 ONTHULLENDE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo klein toevallig te houden en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Leek

Kies uit van de grootste gamma afvalcontainers en bestel de beste ideale container voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afval dat je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en glas passen geen in de restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten ons de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Dit stromingen mogen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dat is verbeterd voor het milieu natuur en de geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens scheidt, er zal er altijd restafval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je zal merken dat deze geldelijk voordelig is. Via afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel minimaal eventueel restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld producten opnieuw te gebruiken indien het mag.

Wat kost een een container container voor?

De tarieven voor kosten van containers zijn hangt af van het stroom van afval, de grootte van grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de de container container geleegd dient geraken. Je ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen los gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Leek:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Huren Leek

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen die omvang het perfect bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een verschillende container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Zo ben je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Leek

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Leek

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw container op de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat is voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit een bak van 240 liter en ook van 900 liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier vaak ons het container komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel energie om glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder blank, bruin, groen en bont glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies erin . Als de papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgen ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de tijdstip langs om het container te ledigen en de documenten ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kun je het documenten in het container werpen. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.