Afvalcontainer Huren Katwijk ➡️ 8 ONTHULLENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordelig is. Met afval heel mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Katwijk

Kies uit uit het grootste ruimste assortiment rolcontainers en koop de beste rolcontainer geschikt voor je restafval. In het restafvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet binnen het restafvalcontainer. Ook voor PMD scheiden beschikken wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die binnen ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dit is goed aangaande het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig zijn. Poog dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat het geldelijk voordelig is. Door vuil dus veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis binnen de container.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel beschreven producten opnieuw te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de container afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Je vindt ieder tarieven op de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit in de verbranden die in meer of mindere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Katwijk:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Katwijk

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten welke maat het perfect bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Katwijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Huren Katwijk

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste plek staan. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het volume en gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van verse materialen.

Komt er bij je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor je het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit een bak met 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het heel veel energie om het glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het document precies doorheen past. Wanneer het documenten al binnen het container zitten, krijgt niemand zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijdstip bij om het bak legen en de papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de bak via het truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kan jij de documenten in de bak gooien. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport is, loop jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.