Afvalcontainer Huren Gieten ᐅ 6 SCHOKKENDE HACKS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom zo klein toevallig te houden en je gaat zien dat het economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Gieten

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel de het ideale container voor je je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen niet binnen de container. Eveneens voor PMD scheiden beschikken we het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen dat in firma’s ontstaan. Dit stromingen zouden meestal apart ingezameld geraken. Dat is goed aangaande het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je afval tevens verdeelt, er zal telkens restvuil blijven voorkomen. Poog dit stroom van afval zo klein mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat het economisch gunstig is. Door afval heel mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de rest container gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel vermeld goederen weer te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet geraken. U vindt je alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen los gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Gieten:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Gieten

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen die maat het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Gieten

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van je afval tevens beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Huren Gieten

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur je container bij de verlangde plek staan. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze van een container van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent ons de bak zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het bewerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel afval in de het gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het papier exact doorheen . Wanneer het papieren eenmaal in het container zijn, krijgen zij nog in . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip langs om de container te legen en de documenten ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de container door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.