Afvalcontainer Huren Gamma ➡️ 5 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Via afval dus mogelijk toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Gamma

Kies bij het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop de beste ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de rest container gooi je al de onrecyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas passen geen binnen de afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Deze stromen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande de milieu en de portemonnee.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat altijd restafval aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus mogelijk toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig restvuil over. In de de container werp je reeds de niet te recyclen vuil die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel beschreven producten nogmaals te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor de rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer ontleegd dient worden. U vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Gamma:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Gamma

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en tarieven ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten wat maat het beste bij je aansluit? Pak dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een extra lediging of standaard een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Gamma

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je afval ook goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Gamma

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het door de ruimte en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop het beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de selectie uit een container met 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je hoe frequent ons het container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er op één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of contact op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het papier exact erin past. Wanneer de documenten al in het container zijn, krijgt niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd langs voor het bak te ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kun jij het documenten in de bak werpen. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.