Afvalcontainer Huren Den Helder ᐅ 5 ONVOORSTELBARE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Den Helder

Kies van het meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop de beste ideale afvalcontainer voor je restafval. In de rest container werp je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas horen niet binnen het container. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken wij de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat bij bedrijven voortkomen. Deze stromingen kunnen meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dit is goed aangaande het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook scheidt, er gaat altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afval heel zoveel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de de container gooi je je al het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de het restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van container en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden worden. Jij vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los in de verbranden die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Den Helder:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Den Helder

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten wat omvang het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Zo ben je naderhand niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Huren Den Helder

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Den Helder

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je container bij de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus zeker waar je je vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door de volume en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak ons het bak zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op één veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier exact doorheen . Wanneer het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijd bij om de container te ledigen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kun jij het papieren in de container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.