Afvalcontainer Huren 12 Kuub ☑️ 12 VERBIJSTERENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Door vuil dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren 12 Kuub

Kies van de grootste gamma afvalcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen afval die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas passen niet thuis binnen de container. Ook omtrent PMD scheiden bezitten wij de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Dit stromen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Dit is goed betreffende het milieu en de geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend voorkomen. Poog het afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat het geldelijk voordelig is. Via afval zo veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afval dat je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven artikelen nogmaals te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven voor prijzen van containers zijn afhangend van de stroom van afval, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoevaak de container container geledigd dient zijn. Je vindt elke kosten op de de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Huren 12 Kuub:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren 12 Kuub

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te ramen wat omvang het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier kom je naderhand niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren 12 Kuub

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Huren 12 Kuub

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat is voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en massa veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kiest je hoe frequent ons de container zullen komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel energie voor het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij het verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact erin . Als de documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip langs voor het container te ledigen en het papier ter plaats te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je het papieren in de bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.