Afvalcontainer Hureb ✔️ 9 OPZIENBARENDE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom heel minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Met vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Hureb

Kies van het grootste gamma containers en koop de beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval die je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas horen niet thuis binnen de rest container. Tevens omtrent PMD sorteren hebben wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende elke afvalstromen welke in ondernemingen voortkomen. Dit stromingen zouden vaak afzonderlijk verzameld worden. Het is beter betreffende de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen heel zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld producten nogmaals te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de rolcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer geleegd moet zijn. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Hureb:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Hureb

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten die omvang het goed bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier raak je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Hureb

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Hureb

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn voor het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een container met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent ons het container zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter één goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het document precies erin past. Als het papieren al in de container zitten, krijgen zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijd langs om de bak legen en de papier plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun jij het documenten in het bak gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.