Afvalcontainer Hornbach 🔴 5 OPVALLENDE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom dus beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Hornbach

Kies uit bij het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest afvalcontainer werp je al het de onrecyclebare vuil welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de de afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen die binnen bedrijven vrijkomen. Die stromen kunnen meestal apart verzameld geraken. Dat is goed betreffende de natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens scheidt, er gaat telkens restvuil voortdurend voorkomen. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te behouden en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min eventueel overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen afval die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in de rest container.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven goederen opnieuw te gebruiken als dat het mag.

Wat kost een container een container container voor?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte omvang van container en hoe vaak de de container container geledigd moet worden worden. Jij vindt je elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van groene energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit in de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Hornbach:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Hornbach

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten welke omvang het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Hornbach

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Hornbach

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat zal zijn voor het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Koop het beste containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van één container met tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier exact erin past. Als de papieren al binnen het container zitten, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijd bij voor het container te ledigen en de documenten plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kan je de papieren in het container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.