Afvalcontainer Holland Spelt ➡️ 14 VREEMDE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval heel minimaal toevallig te houden en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Holland Spelt

Kies bij het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel de ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de container gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen geen in de het afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten we de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen welke in bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen mogen vaak gescheiden verzameld zijn. Dit is verbeterd betreffende het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er altijd restafval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus veel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld goederen nogmaals te aanwenden als het mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten van containers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte van afmeting van container en hoe vaak de de rolcontainer geledigd dient zijn. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit gedurende de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Holland Spelt:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Holland Spelt

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen welke grootte het perfect bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Holland Spelt

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Holland Spelt

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container op de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het volume en ook massa veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel besparen in je afvalkosten. Het is tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij op welke manier frequent wij het container komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken doen we verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in het papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het document precies erin past. Als het documenten eenmaal in de container zijn, krijgen ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijdstip bij om de bak te legen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in het deksel kun jij het documenten in de container werpen. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.