Afvalcontainer Heijting ᐅ 3 LUCRATIEVE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je zal merken dat het financieel voordelig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Heijting

Kies uit het grootste assortiment rolcontainers en bestel de de beste afvalcontainer voor je je restafval. In de rest restafvalcontainer werp je al de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen binnen de container. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken ons het geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dit is beter betreffende het milieu en de geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval blijven voorkomen. Poog het afvalstroom heel beperkt toevallig te houden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Met vuil zo zoveel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. Binnen het container werp je al het het onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel omschreven producten nogmaals te benutten indien het mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Heijting:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Heijting

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen wat grootte het beste bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je later nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Heijting

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis ook beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Heijting

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het door de volume en ook massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je het nummer containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak met 240 liters en van negenhonderd liter. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent wij de bak komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het papier precies doorheen . Als het papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijdstip bij voor de container te legen en de papier ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kan je het papieren in de container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.