Afvalcontainer Gemeente Den Haag ➡️ 15 BEWEZEN TIPS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil heel mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Gemeente Den Haag

Kies uit het grootste aanbod rolcontainers en koop de beste rolcontainer voor je restafval. Binnen de afvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afval welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen binnen de afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken we het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Deze stromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is verbeterd betreffende de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door afval dus zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus zo weinig mogelijk restvuil over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel omschreven goederen opnieuw te aanwenden indien het kan.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoe vaak de container container geleegd dient geraken. Jij ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los in de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Gemeente Den Haag:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Gemeente Den Haag

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Gemeente Den Haag

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Gemeente Den Haag

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Los karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van één container met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent wij het container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij verschil onder blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal in het bak zijn, krijgen ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijd bij om het container te ledigen en het documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.