Afvalcontainer Edegem ✔️ 13 SIMPELE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat deze financieel gunstig is. Met afval dus veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Edegem

Kies uit bij het meest uitgebreide assortiment containers en koop de beste ideale container voor je restvuil. Binnen de rest container werp je al de niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas passen niet in de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken ons het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is beter betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval ook sorteert, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Poog het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil heel veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min eventueel restvuil over. In de het afvalcontainer werp je al het niet te recyclen vuil welke je niet extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in de rest container.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel vermeld artikelen weer te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom, de grootte grootte van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet zijn. Je vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Edegem:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Edegem

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te ramen welke maat het beste bij je aansluit? Pak dan gauw contact op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo kom je later niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Edegem

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg divers aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden van je afval tevens beter voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Edegem

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus vast waar je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is voor de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het is tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van één container met 240 liter en ook van 900 liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij de bak komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin past. Als de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgt niemand zij nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijdstip langs voor het container ledigen en de documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kun jij het papieren in de container gooien. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.