Afvalcontainer Duitsland ✔️ 8 SNELLE HACKS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval zo minimaal eventueel te houden en je zult merken dat het economisch gunstig is. Via vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Duitsland

Selecteer van het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen vuil dat je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Deze stromingen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Dit is beter aangaande de natuur en het geldtas.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval eveneens scheidt, er zal er steeds restafval blijven voorkomen. Probeer het afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch gunstig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk restafval over. In de het afvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil welke je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel beschreven producten opnieuw te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven tarieven voor containers afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de omvang van de container en hoevaak hoevaak de container rolcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen vrij in de verbranden die in minstens of geringere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Duitsland:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Duitsland

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten welke grootte het beste bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of standaard een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je later geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Duitsland

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook goed voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Duitsland

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je je afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, des te goed dat het is voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het door de volume en ook gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij de bak komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet in de het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het document precies erin past. Als het documenten al in de bak zitten, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijdstip bij om het bak te ledigen en de documenten ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.