Afvalcontainer Dronten 🔴 8 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval zo beperkt eventueel te houden en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Dronten

Kies bij de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de container gooi je je al het de niet te recyclen vuil dat je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten thuishoren niet in de container. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken ons de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen welke bij bedrijven ontstaan. Dit stromingen kunnen dikwijls apart opgehaald geraken. Dit is beter aangaande de leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens sorteert, er zal er steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht het afvalstroompje heel klein toevallig te houden en je gaat opmerken dat het economisch gunstig is. Met afval dus mogelijk eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. Binnen het container werp je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen in de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel vermeld artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor de containers afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de grootte van de rolcontainer alsook hoevaak de container ontleegd dient zijn. U vindt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene stroom. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Dronten:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Dronten

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen die grootte het beste bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo ben je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Dronten

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Dronten

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te goed dat het is voor de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door de ruimte en ook massa veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop de beste bakken voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie van één container van 240 liters en met 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het document precies doorheen . Als de papieren al binnen het container zitten, krijgt ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd langs voor het container te ledigen en de papier ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun jij de documenten in de container werpen. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.