Afvalcontainer Drenthe 🔥 12 VERRASSENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval heel klein toevallig te houden en je zal merken dat dit economisch voordelig is. Door vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Drenthe

Selecteer bij het grootste ruimste assortiment rolcontainers en bestel de de beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare vuil dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas horen geen in de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren bezitten wij de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen dat in bedrijven vrijkomen. Die stromingen mogen vaak gescheiden opgehaald geraken. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus min toevallig restafval over. In de restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven goederen opnieuw te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers zijn afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoe vaak de container geledigd container ontleegd dient zijn. U vindt je elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Drenthe:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Drenthe

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen welke grootte het beste bij je past? Haal dan even contact op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je later niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Drenthe

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Drenthe

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw container bij de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege het volume en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor je het aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit één container van 240 liters en ook met 900 liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons het bak zullen komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter echter één goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er bij één veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier exact erin past. Als het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijd langs om het bak legen en de papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kan jij de papieren in de bak werpen. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.