Afvalcontainer Den Haag Pas Nodig ➡️ 13 VERBIJSTERENDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Met vuil dus veel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Den Haag Pas Nodig

Kies van het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de beste meest geschikte container voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afval die je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen geen in de de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken wij het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromingen welke in ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls apart ingezameld worden. Dat is beter voor de natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens sorteert, er gaat telkens restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te bewaren en je gaat merken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min toevallig overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas horen niet in de de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven goederen nogmaals te aanwenden waar het lukt.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden geraken. Je ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen los tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Den Haag Pas Nodig:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Den Haag Pas Nodig

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen welke maat het perfect bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of standaard een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Hierdoor ben je achteraf geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Den Haag Pas Nodig

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Den Haag Pas Nodig

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het volume en ook massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Komt er bij je onderneming veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval bij ons. Je hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak ons de container komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij het verwerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies erin past. Als de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens tijdstip bij om het bak te ledigen en het documenten ter plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.