Afvalcontainer Den Haag Openingstijden 🔴 14 SCHOKKENDE TRUCS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat deze economisch voordelig is. Door vuil heel veel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Den Haag Openingstijden

Kies van de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de beste beste container geschikt voor je restafval. In de de afvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis binnen de container. Tevens voor PMD scheiden bezitten we het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat binnen firma’s voortkomen. Die stromingen zouden meestal afzonderlijk opgehaald worden. Het is beter voor het milieu en het geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus klein toevallig te houden en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Door afval heel veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de container gooi je je al het het niet onrecyclebare afval die je niet extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de het container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel beschreven producten nogmaals te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers zijn afhangend van de het afvalstroom, de grootte van grootte van de container alsook hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet worden worden. U vindt je alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Den Haag Openingstijden:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Den Haag Openingstijden

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen welke grootte het goed bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Den Haag Openingstijden

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens goed voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Den Haag Openingstijden

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het door het volume en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder energie dan glazen om te maken van verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele contracten waardoor je de aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons het bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken maken we verschil onder blank, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat mag er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het papier exact erin past. Wanneer de papieren al in de bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijd langs om het bak ledigen en de papier plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kan je het papieren in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.