Afvalcontainer-Berging 240 Liter ✔️ 9 SCHOKKENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje heel klein eventueel te houden en je zult zien dat deze financieel gunstig is. Via vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer-Berging 240 Liter

Kies uit van het grootste assortiment containers en koop de meest geschikte container voor je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas passen geen in de de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromingen dat bij firma’s vrijkomen. Dit stromen zouden vaak afzonderlijk verzameld zijn. Dit is beter betreffende het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt toevallig te houden en je zal merken dat deze economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal mogelijk restafval over. In de de rest container gooi je je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je geen extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen in de rest container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen opnieuw te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van container en hoe vaak de de container container ontleegd dient worden. Jij vindt je ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer-Berging 240 Liter:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer-Berging 240 Liter

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke grootte het beste bij je past? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere verschillende bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer-Berging 240 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval ook goed voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer-Berging 240 Liter

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het volume en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel uit besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak met 240 liters en met 900 liter. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest je op welke manier frequent wij de bak zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Bij de bewerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier precies erin . Als het documenten al in het container zijn, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijdstip bij om het container te ledigen en het papier ter plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kun je het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.