Afvalcontainer Badhoevedorp ✔️ 11 OPZIENBARENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog dit stroom van afval dus klein toevallig te behouden en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afval heel veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Badhoevedorp

Selecteer bij de grootste aanbod containers en bestel het ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afval welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet in de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden hebben ons de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen die bij bedrijven vrijkomen. Die stromen zouden vaak gescheiden opgehaald worden. Dat is beter voor het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook sorteert, er gaat telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje dus klein toevallig te bewaren en je zal merken dat het financieel gunstig is. Door vuil zo mogelijk mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. Binnen het afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen niet thuis in de rest container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven producten nogmaals te aanwenden als dat kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd container ontleegd moet worden. Je vindt elke tarieven op de de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los in de verbranden die in meer of geringere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Badhoevedorp:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Badhoevedorp

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten die grootte het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier kom je naderhand geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Badhoevedorp

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Badhoevedorp

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Je heeft de selectie uit een container van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken doen we verschil tussen blank, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer het papieren al in de container zijn, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijd bij voor het container te ledigen en het documenten plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kun jij het papieren in de container werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.