Afvalcontainer Adopteren ᐅ 9 SIMPELE FEITJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval zo minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat het financieel gunstig is. Via vuil zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Adopteren

Kies uit van de meest uitgebreide assortiment containers en koop de beste beste container geschikt voor je overblijvend afval. In de het container werp je reeds het niet niet te recyclen afval die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet binnen het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die in firma’s vrijkomen. Dit stromen zouden vaak gescheiden verzameld geraken. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval eveneens scheidt, er gaat altijd restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje dus klein toevallig te bewaren en je zal zien dat deze financieel voordelig is. Met afval heel zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de afvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven artikelen opnieuw te aanwenden als dat mag.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geleegd moet worden zijn. U ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Adopteren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Adopteren

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen die maat het beste bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je later niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Adopteren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van je vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Adopteren

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container op het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval je scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kan dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de container komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken we verschil tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het document exact erin past. Als het documenten al binnen het bak zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip langs voor het bak ledigen en het documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan je de documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.