Afvalcontainer 9m3 🔴 8 LUCRATIEVE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom heel minimaal toevallig te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 9m3

Selecteer bij het grootste grootste assortiment containers en bestel het beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare vuil dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet thuis in de afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren hebben we het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromen dat in firma’s ontstaan. Die stromen kunnen vaak gescheiden verzameld zijn. Dat is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval blijven voorkomen. Probeer het afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zult merken dat het financieel voordelig is. Door afval zo veel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afval die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel vermeld producten weer te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Jij vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer 9m3:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer 9m3

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer legen of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je naderhand geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer 9m3

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer 9m3

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container op het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het volume en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Koop het beste containers voor het jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit één container met 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij het bak zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van verse materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Bij het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn bij één veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier exact erin . Wanneer de documenten al in het bak zijn, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens de tijd langs om het bak legen en de papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.