Afvalcontainer 1600 Liter ᐅ 7 VERBAZENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom dus minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Via afval zo mogelijk eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 1600 Liter

Selecteer uit het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden hebben wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen die binnen firma’s vrijkomen. Dit stromingen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is verbeterd voor de milieu en het geldtas.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat telkens restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroompje zo klein mogelijk te behouden en je zal merken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restvuil over. In de rest restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare vuil welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen geen in de restafvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat de doel omschreven goederen weer te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor containers afhankelijk afhankelijk van het afvalstroom, de grootte afmeting van container en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet geraken. U ontdekt alle kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer 1600 Liter:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer 1600 Liter

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te schatten die omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer 1600 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer 1600 Liter

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je container op de gewenste plek staan. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast dat je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner kracht dan glazen te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie van een container met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak ons het bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact erin . Als de papieren al in het container zitten, krijgt niemand zij nog in . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd langs voor de bak te legen en de documenten plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij de papieren in het container werpen. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.