Afvalcontainer 1100 Liter 🔴 5 OPVALLENDE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 1100 Liter

Selecteer van het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de beste meest geschikte container voor je je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare vuil dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het container. Tevens betreffende PMD verdelen hebben ons de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen dat bij bedrijven vrijkomen. Die stromen kunnen meestal gescheiden verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afval tevens scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroompje zo klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de de rest container werp je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven goederen weer te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van afmeting van rolcontainer en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden worden. Je vindt je ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer 1100 Liter:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer 1100 Liter

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten welke omvang het beste bij je past? Pak dan even contact op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of standaard een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer 1100 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer 1100 Liter

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit één container met tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest je hoe frequent ons het bak komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier precies doorheen past. Als de papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijd bij om het bak te legen en het papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de container door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan jij de papieren in de container gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.