Afvalcontainer 100 Liter ➡️ 8 ONVOORSTELBARE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog dit stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat dit economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 100 Liter

Kies bij het ruimste aanbod rolcontainers en bestel de beste beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afval die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet thuis in de de afvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden hebben we de juiste juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die bij firma’s voortkomen. Deze afvalstromen kunnen vaak apart opgehaald geraken. Dat is goed voor de natuur en de geldtas.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordelig is. Via afval dus veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min toevallig restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel vermeld goederen weer te gebruiken indien het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom, de grootte afmeting van de rolcontainer alsook hoevaak de container container geleegd dient zijn. Jij vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer 100 Liter:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer 100 Liter

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen die maat het perfect bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor ben je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer 100 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer 100 Liter

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het door de volume en massa veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één bak van 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij het container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas te maken uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn op één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren al binnen het container zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd langs voor het bak legen en de documenten plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de container via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kan je de documenten in de bak werpen. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.