Afvalbrengstation Binckhorst ☑️ 3 SCHOKKENDE HACKS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat het economisch gunstig is. Via afval dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalbrengstation Binckhorst

Kies van het grootste assortiment rolcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer voor je restvuil. In het afvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren niet in de het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden beschikken wij de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromen welke binnen firma’s ontstaan. Die stromen zouden meestal gescheiden opgehaald zijn. Dit is beter betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er telkens restvuil blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal merken dat deze geldelijk voordelig is. Door afval dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over. In de afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel omschreven goederen opnieuw te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer ontleegd dient geraken. U vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen los in de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalbrengstation Binckhorst:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalbrengstation Binckhorst

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen die omvang het perfect bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalbrengstation Binckhorst

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van je vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalbrengstation Binckhorst

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het door de volume en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Komt daar op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit een bak van 240 liter en met negenhonderd liter. Er is is al één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de afval kies je hoe frequent ons de bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel energie om het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de het vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Als de documenten al in de container zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in tijdstip bij voor het container te ledigen en de papier ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun je de papieren in de container gooien. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.