Afvalbrengstation Arnhem Zuid 🔴 12 MAKKELIJKE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus klein mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalbrengstation Arnhem Zuid

Kies bij het ruimste aanbod rolcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet binnen de container. Ook voor PMD sorteren hebben wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Deze stromingen mogen meestal gescheiden verzameld geraken. Dat is goed voor het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal er altijd restafval voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval heel klein eventueel te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo min toevallig restafval over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen niet in de de container.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel omschreven producten weer te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte van grootte van de container en hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd dient zijn. U vindt je elke prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze varianten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalbrengstation Arnhem Zuid:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalbrengstation Arnhem Zuid

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten welke omvang het goed bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere andere container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo raak je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalbrengstation Arnhem Zuid

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalbrengstation Arnhem Zuid

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te recyclen. Ook kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit één container van 240 liter en ook met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het document precies erin . Wanneer de documenten al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor de bak te ledigen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het bak door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kun jij de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.