Afvalbak Bestellen ✔️ 15 OPVALLENDE TIPS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval zo beperkt toevallig te bewaren en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Met afval heel veel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalbak Bestellen

Kies bij het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet in de de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen dat bij bedrijven voortkomen. Die stromingen zouden meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Het is beter voor het milieu en de geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Poog deze afvalstroompje heel minimaal toevallig te houden en je zal zien dat dit economisch gunstig is. Via vuil dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal eventueel restafval over. In het container gooi je reeds de niet te recyclen vuil dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet binnen de container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel omschreven goederen weer te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd moet worden worden. U vindt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je direct in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los tijdens de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalbak Bestellen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalbak Bestellen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen welke omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalbak Bestellen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalbak Bestellen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder indien we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop de beste bakken voor je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze van één container met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons de bak komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies doorheen . Als het papieren al binnen het container zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijd bij voor het bak te legen en het papier plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de bak via de truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan je de documenten in de container werpen. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.