Afval Zeewolde ᐅ 5 OPMERKELIJKE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom zo minimaal mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Zeewolde

Kies van het ruimste assortiment containers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In het container werp je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in de de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken we de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromen dat binnen firma’s voortkomen. Deze afvalstromen zouden vaak afzonderlijk verzameld worden. Dit is goed aangaande het milieu natuur en de geldtas.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil tevens sorteert, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je zult zien dat deze financieel gunstig is. Via afval zo veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel min mogelijk restafval over. In het restafvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare vuil dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen in de de rest container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven artikelen opnieuw te gebruiken als dat mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de omvang van de afvalcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet worden geraken. Je vindt ieder tarieven op de de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afval Zeewolde:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Zeewolde

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te schatten welke omvang het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere verschillende container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor raak je later geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Zeewolde

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afval Zeewolde

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je container op de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit één bak van 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kies je op welke manier vaak wij het container komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te maken uit verse materialen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groen en bont glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de vorm van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier exact doorheen . Wanneer het documenten al in de bak zijn, krijgt ze nog in . Onze chauffeur komt eens de tijd langs om de bak legen en de papier ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kan je de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.