Afval Verwijderen ✔️ 15 OPVALLENDE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te behouden en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Door afval heel zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Verwijderen

Selecteer van de meest uitgebreide assortiment containers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen afval dat je geen extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet binnen de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten ons het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromingen dat bij firma’s vrijkomen. Dit stromen zouden vaak apart ingezameld worden. Het is verbeterd betreffende de natuur en het geldtas.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat steeds restafval blijven zijn. Probeer dit afvalstroompje heel klein toevallig te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel min toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel vermeld artikelen weer te gebruiken waar het kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de stroom van afval, de grootte van container en hoe vaak de container geleegd dient worden. Jij vindt je elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afval Verwijderen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Verwijderen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten wat grootte het goed bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra legen of regulier een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit helder is. Zo ben je later niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Verwijderen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afval Verwijderen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je container bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze van één container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak ons de container komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het document exact erin past. Wanneer het papieren eenmaal in de container zijn, krijgt ze meer in . Onze chauffeur komt eenmaal tijd langs voor het bak te legen en het documenten plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de bak via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan je het documenten in de container werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.