Afval Uit Rolcontainers ➡️ 13 SCHOKKENDE FEITJES

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door vuil dus mogelijk eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Uit Rolcontainers

Selecteer van de meest uitgebreide gamma containers en koop de ideale container voor je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben ons de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Die stromingen kunnen vaak gescheiden opgehaald geraken. Het is goed voor de milieu en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval ook verdeelt, er gaat steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen de rest container werp je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel vermeld artikelen opnieuw te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de stroom van afval, de grootte van afmeting van container en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afval Uit Rolcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afval Uit Rolcontainers

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te ramen die maat het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je later geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Uit Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afval Uit Rolcontainers

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container bij de gewenste locatie staan. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het door de volume en massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kan daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak zullen komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te maken uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer het papieren al in de container zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijd langs om de container legen en het papier plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij het documenten in de container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.