Afval Ophalen Haren ᐅ 5 BEWEZEN GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroom heel minimaal eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Ophalen Haren

Selecteer van het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de de rest container gooi je al het de onrecyclebare vuil welke je geen extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen niet thuis in het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben we de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen kunnen vaak gescheiden verzameld zijn. Dit is goed betreffende het leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval tevens sorteert, er zal telkens restafval aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Via vuil zo mogelijk toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus min eventueel restvuil over. In het container werp je reeds het niet-recyclebare vuil die je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in het container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven goederen nogmaals te benutten indien dat mag.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van de rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet geraken. U vindt ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afval Ophalen Haren:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afval Ophalen Haren

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te ramen die grootte het goed bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra legen of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve container neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je later geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Ophalen Haren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afval Ophalen Haren

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste plek staan. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het volume en ook massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier vaak wij de container komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij het bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd langs voor het container legen en het papier ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de container via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.