Afval Logo Restafval 🔥 9 VERBAZENDE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Logo Restafval

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je restvuil. Binnen het restafvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare afval dat je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten passen niet thuis binnen het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten we het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen dat bij ondernemingen ontstaan. Dit stromen kunnen meestal apart ingezameld geraken. Dat is verbeterd aangaande het natuur en het geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er gaat steeds restvuil aanwezig zijn. Poog het afvalstroompje zo minimaal toevallig te houden en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel zo weinig toevallig restvuil over. In de de rest container gooi je al het de onrecyclebare afval dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de container.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven producten nogmaals te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van afvalcontainers zijn hangt af van het afvalstroompje, de grootte van grootte van container en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd dient geraken. Jij vindt alle kosten op de de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene energie. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afval Logo Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afval Logo Restafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te bepalen wat omvang het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer lediging of regulier een maatje groter? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Zo ben je achteraf niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Logo Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afval Logo Restafval

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container bij de verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van verse materialen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glas los, zoals in de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij hoe vaak ons het container komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet wil in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het document precies erin past. Wanneer de papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd bij voor de container te ledigen en het papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan je het documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.