Afval Eten 🔴 4 SIMPELE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Eten

Kies uit bij het grootste gamma afvalcontainers en bestel de beste beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet binnen het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Deze stromen kunnen meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is goed voor de natuur en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig zijn. Probeer het afvalstroom dus minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met vuil dus mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over. In de de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de de afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven goederen opnieuw te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van container alsook hoevaak de container geledigd container geledigd moet worden worden. Jij vindt alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afval Eten:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Eten

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen die maat het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Eten

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afval Eten

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw container op de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit één container van 240 liter en met negenhonderd liters. Er al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons de bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te maken uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact erin . Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen ze nog in . Onze chauffeur komt eens zoveel tijd langs om de container legen en de documenten plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kun jij het documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.