Afval Containers Huren ☑️ 11 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Containers Huren

Kies bij het grootste aanbod afvalcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je je restvuil. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen geen in de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben ons het correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen dat bij firma’s voortkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal gescheiden ingezameld worden. Het is beter betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht dit afvalstroom dus minimaal toevallig te houden en je zal merken dat deze financieel voordelig is. Met vuil heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen binnen de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden als het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet zijn. Jij vindt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties vrij tijdens de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afval Containers Huren:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afval Containers Huren

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen die maat het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je naderhand geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Containers Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afval Containers Huren

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren je container op het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak met 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is is al één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er op een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of contact .

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het document precies erin past. Wanneer de documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd bij voor het bak te legen en de documenten plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kan jij het papieren in de container gooien. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.