Afval Container Huren Rotterdam 🔥 9 SCHOKKENDE HACKS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Container Huren Rotterdam

Selecteer uit het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis in de de afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen dat in firma’s voortkomen. Deze afvalstromen zouden vaak gescheiden opgehaald worden. Dit is beter betreffende de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat telkens restvuil voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk restafval over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afval welke je niet meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld goederen opnieuw te benutten indien dat lukt.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd container geledigd dient zijn. U vindt elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afval Container Huren Rotterdam:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afval Container Huren Rotterdam

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen wat omvang het goed bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je later geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Container Huren Rotterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afval Container Huren Rotterdam

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw container bij de verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je het nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor glas restafval

Koop het beste containers voor het je glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit een container van tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kies je hoe frequent wij de bak komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter een prima basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer de papieren al in het container zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijd langs voor het bak te legen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun je het documenten in de bak gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.