Afval Container Huren Arnhem 🔥 5 SIMPELE FEITJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom heel minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch gunstig is. Door afval zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Container Huren Arnhem

Selecteer uit het meest uitgebreide gamma containers en koop de meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. In de de rest afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare vuil dat je niet extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis in de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben we de juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Die stromingen mogen meestal gescheiden opgehaald geraken. Dat is goed betreffende het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil tevens sorteert, er gaat telkens restvuil blijven zijn. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo min eventueel restafval over. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare vuil welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel vermeld goederen nogmaals te benutten als het kan.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient worden. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afval Container Huren Arnhem:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afval Container Huren Arnhem

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten die grootte het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of standaard een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Container Huren Arnhem

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van uw afval ook goed voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afval Container Huren Arnhem

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het is voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het document precies erin past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijdstip bij om de bak legen en het papier plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kan je de papieren in het container werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.