Afval Brengen Alkmaar ☑️ 9 VERBAZENDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Door vuil zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Brengen Alkmaar

Kies van het grootste grootste assortiment afvalcontainers en koop de beste meest geschikte rolcontainer voor je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare afval dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis binnen de container. Ook omtrent PMD scheiden beschikken wij de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen welke bij firma’s voortkomen. Deze afvalstromen zouden vaak apart verzameld worden. Dat is beter betreffende het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal steeds restafval blijven zijn. Poog deze afvalstroompje heel minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Met afval zo zoveel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het bedoeling omschreven goederen nogmaals te benutten als het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte afmeting van container en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geleegd moet geraken. Je vindt elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen los tijdens de verbranding die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afval Brengen Alkmaar:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afval Brengen Alkmaar

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat maat het perfect bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met een van onze experts. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afval Brengen Alkmaar

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens beter voor de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afval Brengen Alkmaar

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel indien wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Los karton of ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de volume en ook gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te produceren van verse materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie van één container van 240 liter en met 900 liter. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je op welke manier vaak wij de bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht om het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in het vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het papier exact erin past. Als de documenten al in het bak zijn, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in tijdstip bij om het bak te ledigen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij het documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.