Afval Bakken 🔥 7 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je zal merken dat het financieel voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Bakken

Kies bij de ruimste gamma rolcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. Binnen het container gooi je al het de niet te recyclen afval die je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in de het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten ons de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Dit is verbeterd voor het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval tevens scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je zult zien dat het financieel voordelig is. Door vuil heel veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel min toevallig restafval over. In de het afvalcontainer werp je al het onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de de rest container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom het stroom van afval, de omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd dient geraken. Jij ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afval Bakken:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval Bakken

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen welke grootte het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra legen of regulier een maatje ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere verschillende container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit helder is. Op deze manier kom je naderhand geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Bakken

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afval Bakken

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel als we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los karton of verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het is voor de milieu en ook je geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege het volume en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze van één container van 240 liter en ook met 900 liter. Er reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kies je op welke manier vaak ons het bak komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het veel kracht voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het document exact erin past. Als het documenten eenmaal in het bak zitten, krijgt niemand zij nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijd langs voor de bak legen en de papier ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun je de papieren in de container gooien. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.