Afval App Son ☑️ 7 ONTHULLENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval App Son

Kies bij de grootste aanbod rolcontainers en koop het beste container voor je je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet binnen de rest container. Eveneens voor PMD verdelen bezitten ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Die stromingen kunnen meestal gescheiden opgehaald worden. Het is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens verdeelt, er zal er steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Door vuil dus veel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo zo weinig mogelijk restvuil over. In het afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet in de de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld artikelen weer te benutten waar het lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden zijn. U ontdekt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afval App Son:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afval App Son

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het beste bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval App Son

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval tevens goed voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afval App Son

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren je container bij de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat het is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het volume en ook gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten omdat je de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor glasafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit een container van 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er al een glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij op welke manier vaak ons het bak komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd langs voor de container te legen en de documenten plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je het papieren in het bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.