Afval Amsterdam Zuid ᐅ 4 VERBAZENDE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit economisch voordelig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Amsterdam Zuid

Selecteer uit het grootste assortiment containers en bestel de de meest geschikte container voor je restvuil. In het afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afval welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen geen in het afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren bezitten wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromingen die binnen ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen mogen vaak apart opgehaald worden. Dat is goed betreffende de leefomgeving en de geldtas.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat steeds restafval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom zo minimaal toevallig te bewaren en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met afval heel zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over. In de afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare vuil die je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in de de container.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel vermeld artikelen nogmaals te aanwenden indien het mag.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de grootte van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet zijn. Je ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afval Amsterdam Zuid:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afval Amsterdam Zuid

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen wat grootte het goed bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Amsterdam Zuid

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afval Amsterdam Zuid

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je container bij het gewenste plek staan. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege de volume en ook massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een container van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer de papieren al binnen het container zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijdstip langs voor het container te legen en de papier plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan je het papieren in de bak werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.