Afsluitbare Rolcontainers ✔️ 10 OPMERKELIJKE TRUCS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo beperkt toevallig te houden en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Via afval heel veel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afsluitbare Rolcontainers

Selecteer van het grootste ruimste aanbod containers en bestel de de ideale rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil die je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen niet binnen de container. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken ons het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen die binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromen mogen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dat is beter voor het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. In de de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel beschreven goederen opnieuw te aanwenden als het kan.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor containers zijn hangt af van het stroom van afval, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden worden. Je ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij in de verbranden die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afsluitbare Rolcontainers:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afsluitbare Rolcontainers

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen welke omvang het beste bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wens je een keer een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor ben je achteraf geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afsluitbare Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook beter voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afsluitbare Rolcontainers

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht dan glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor je glasverval op onze dienst. Jij hebt de selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact doorheen . Als de papieren al in het container zitten, krijgen ze meer in . Onze chauffeur komt eens tijdstip langs om de bak ledigen en de papier ter plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de container via de truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.