Afscheiding Afvalcontainer ✔️ 7 ONTHULLENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat het financieel voordelig is. Via afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afscheiding Afvalcontainer

Kies bij het grootste grootste aanbod containers en koop het beste afvalcontainer voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis in de het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken ons de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen die bij ondernemingen voortkomen. Deze stromen kunnen meestal gescheiden verzameld geraken. Dit is goed betreffende het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil tevens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom heel minimaal toevallig te houden en je gaat opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Via afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afval welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel beschreven artikelen weer te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden geraken. U ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je direct in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los gedurende de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afscheiding Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afscheiding Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten wat omvang het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een verschillende bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afscheiding Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens beter voor het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Afscheiding Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container op de gewenste locatie staan. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de volume en massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent ons het bak komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas om te maken van verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet in de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de de vorm van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact doorheen . Als de documenten eenmaal in het container zijn, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijdstip langs voor het container ledigen en het papier plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun je het documenten in de bak gooien. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.