Adres Containerverhuur Thull 🔴 15 SCHOKKENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom zo beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Adres Containerverhuur Thull

Kies bij de ruimste aanbod containers en koop de ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de de container werp je reeds de niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten horen geen in de container. Ook voor PMD sorteren beschikken we de juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromingen die in bedrijven ontstaan. Dit afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu natuur en de geldbeugel.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat steeds restvuil blijven zijn. Tracht het afvalstroom heel klein eventueel te behouden en je zult merken dat het financieel gunstig is. Via afvalstoffen zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over. In de het restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare vuil dat je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld producten opnieuw te aanwenden indien dat mag.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom, de grootte omvang van container en hoe vaak de container geledigd container geledigd dient geraken. Jij ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Adres Containerverhuur Thull:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Adres Containerverhuur Thull

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen die maat het beste bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een extra lediging of standaard een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Zo raak je later niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Adres Containerverhuur Thull

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Adres Containerverhuur Thull

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je container bij de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat het is voor het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de volume en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het veel minder kracht dan glazen om te maken uit verse materialen.

Komt daar bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van één container van 240 liters en van negenhonderd liters. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groen en bont glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Als de documenten al binnen de container zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd bij voor het bak te legen en het papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun jij de documenten in het bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.