Aangfite Afvalcontainer Nijmegen ✔️ 8 VREEMDE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je zal merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afval heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Aangfite Afvalcontainer Nijmegen

Kies uit uit het meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest container gooi je al het onrecyclebare afval dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet binnen het container. Eveneens voor PMD verdelen bezitten ons de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen dat in ondernemingen voortkomen. Dit stromen zouden vaak apart ingezameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. In het restafvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven goederen opnieuw te gebruiken als dat mag.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten van containers zijn afhankelijk van de afvalstroom, de grootte van de container en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer ontleegd moet worden. U ontdekt ieder tarieven op de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Aangfite Afvalcontainer Nijmegen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Aangfite Afvalcontainer Nijmegen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten die omvang het perfect bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je later geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Aangfite Afvalcontainer Nijmegen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Aangfite Afvalcontainer Nijmegen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker dat je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de glasafval kiest je hoe frequent wij het container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet in de de papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact erin . Als het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijdstip langs voor de container te ledigen en de papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.