660 Liter Container ☑️ 14 SNELLE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje zo klein toevallig te houden en je zult merken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval zo zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 660 Liter Container

Selecteer bij het grootste grootste aanbod containers en koop de beste rolcontainer voor je je restafval. Binnen de container gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen binnen de rest afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Dit stromen zouden vaak afzonderlijk verzameld worden. Dat is goed aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat telkens restafval aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via vuil zo zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de afvalcontainer gooi je reeds de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet in de de afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling omschreven goederen opnieuw te benutten als dat het mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor containers zijn hangt af van de de afvalstroompje, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoevaak de container rolcontainer geledigd moet worden. Jij vindt ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij in de verbranding die in meer of mindere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

660 Liter Container:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder 660 Liter Container

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen die omvang het beste bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je naderhand geen voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

660 Liter Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en 660 Liter Container

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat is voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop het beste containers voor je glasverval bij ons. Je heeft de keuze van een container van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest je hoe frequent ons de container komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het document precies erin past. Als het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijd bij voor de bak te ledigen en de papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan jij de papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.